Vores WebsitesBannere & ToolsTips & GuidesSpørgsmålKontakt & Info
Forside

Velkommen til Adult Affiliates

Adult Affiliates er en af Skandinaviens største udbydere er erotiske betalingssider, der via et affiliateprogram kan videresælges af andre webmasters. Vi samarbejder i øjeblikket med nogle af de største adult websites i Skandinavien. Det er der naturligvis en god grund til. Vores betalingssider sælger utrolig godt, og de holder på kunderne, hvilket er en forudsætning for en optimal indtægt. Vi gør meget for at følge udviklingen, så kunderne altid vil kunne nyde de bedste produkter på Internettet. Med vores betalingssider kan du således altid være sikker på at markedsføre det bedste på markedet og derved opnå den største indtægt.

Konceptet

Send trafik til vores betalingssider og få andel i de salg, der genereres. Som sælger indkasserer du 50% af alle salg, der kommer fra dine kunder - både førstegangs og løbende medlemsskaber, så længe kunden er medlem! Da visse medlemmer vedligeholder deres medlemskaber i mange måneder/år er dette en utrolig god forretning, der slår alt andet på markedet. Med 5 års erfaring i branchen, mener vi selv, at dette er den absolut bedste måde at tjene penge på sit website.

Hvor meget kan du tjene?

Du får som hovedregel 50% af alle salg. En måneds medlemsskab koster typisk omkring 180 kr, hvor du modtager de 90 kr. Udfra vores egne statistikker har vi erfaret, at et gratis adult website, der reklamerer intensivt for vores betalingssider, sælger 1 medlemsskab om dagen per 1000 gratis besøgende. Salgsraten er omkring 1:150 dvs. 1 salg per 150 kliks. Har du et website med 10.000 daglige besøgende, så vil du altså kunne sælge 10 nye medlemskaber om dagen. Da 90% af alle førstegangsmedlemmer fortsætter som medlem efter introduktionsperioden givet dette en utrolig god indtægt. Har dit website 10.000 daglige besøgende kan du ende op med at tjene helt op til 60.000 kr per måned. Du kan læse nærmere om dette regnskab her.

Hvordan kommer du igang?

For at komme igang skal du tilmelde dig programmet til en eller flere af vores betalingssider og følge instruktionerne. Indenfor 5 min. vil du være klar til at sende trafik til os og tjene store penge. Se alle vores betalingssider under menupunktet Vores Websites

Nyeste betalingssider


AlmondTease.dk

Tilmeld affiliate

Femdomfilm.dk

Tilmeld affiliate

Pigerisnor.dk

Tilmeld affiliate

Stocking.dk

Tilmeld affiliate